در جلسه کارگروه اطفا حریق استان بر لزوم اجرای اقدامات پیشگیرانه از سوی دستگاه های اجرایی مربوطه تاکید شد
جلسه کارگروه اطفا حریق با حضور اعضای کارگروه در محل یگان حفاظت منابع طبیعی استان برگزار شد.
به گزارش پایگاه روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان در این جلسه مدیرکل بحران استان گلستان و تمامی دستگاه های متولی و اجرایی مربوطه حضور داشتند.
حسام مدیر کل بحران استان با تاکید شدید بر اقدامات پیشگیرانه ادامه داد: تمامی دستگاه های اجرایی به ویژه دستگاه های متولی با توجه باشرایط خاص استان در بحث حریق موظف به اقدامات پیشگیرانه می باشند و ضمن اطلاع رسانی های لازم جهت پیشگیری از وقوع حریق ، تمامی نیروها بایستی به حالت آماده باش باشند تا در صورت ایجاد شرایط بحرانی سریع وارد عمل شده و از گستردگی حریق ممانعت نمایند.
ایشان افزود: طی مذاکرات انجام شده درخواست استقرار بالگرد جهت اطفا حریق در شرایط بحرانی از سوی مدیران اجرایی دستگاه های متولی مورد بررسی و پیگیری واقع شود.
مدیر کل بحران استان ابراز داشت: مجددا تاکید میکنم مهمترین اقدام ، اقدامات پیشگیرانه خواهد بود و دستگاه ها از ظرفیت های مردمی و محلی به ویژه بسیج و دهیاریها و شوراهای روستاها استفاده کنند.
وی همچنین گفت : تمام ماشین آلات سنگین و وکمک دار و هچنین تمامی امکانات اطفا حریق بایستی در حالت آماده باش باشند تا در صورت وقوع شرایط بحرانی هر چه سریع تر اقدامات لازمه صورت گیرد.
حسام در پایان بر ضرورت هماهنگی دستگاه ها با همدیگر تاکید نمود و گفت: تمامی دستگاه ها اعم از دستگاه های متولی اطفا حریق و دیگر دستگاه های اجرایی موظفند در هماهنگی کامل قرار گرفته و کنترل و مدیریت این شرایط را با کمک و مساعدت هم به دست گیرند.
عبدالرحیم لطفی مدیرکل منابع طبیعی استان نیز ابراز داشت: تمامی نیروها و همچنین امکانات مربوط به اطفا حریق در حالت آماده باش کامل می باشند.همچنین مانند سال گذشته از ظرفیت دیده بان های حریق نیز استفاده خواهیم کرد.
ایشان افزود: به دلیل اینکه بسیاری از حریق های صورت گرفته در مرز اراضی زراعی و جنگلی اتفاق می افتد در این مرزهای مشترک عملیات پیشگیرانه آتش بر انجام گرفته است تا از گسترده شدن حریق جلوگیری شود.
لطفی با تاکید بر لزوم همکاری ظرفیت های مردمی و محلی گفت: یکی از اقدامات صورت گرفته از سمت منابع طبیعی تشکیل گروه های یازده نفره مردمی اعم از نیروهای بسیجی، همیاران طبیعت و طبیعت دوستان بوده که این گروه ها ساماندهی و آموزش داده شدند تا علاوه بر فرهنگ سازی در سطح استان، در شرایط بحرانی نیز یار و یاور منابع طبیعی باشند.
مدیرکل محیط زیست استان نیز بر ضرورت استقرار بالگرد تاکید کرد و گفت: با توجه به شرایط بحرانی و خاص حتما بایستی دو بالگرد در شرق و غرب استان مسقر شود تا در صورت عدم کنترل حریق به صورت میدانی، بالگرد ها وارد عمل شوند.
وی همچنین از تمامی دستگاه های امدادی نظیر سپاه و ارتش، نیروهای انتظامی و جوامع محلی درخواست نمود تا همچون گذشته در شرایط بحرانی با دستگاه های متولی مساعدت و همکاری نمایند.همچنین طبق ساز و کار های مشخصی باید از ظرفیت نیروهای مردمی و بسیج با هدف پیشگیری استفاده شود.
داداشی مدیر کل هواشناسی استان باتاکید بر افزایش۵ تا ۷درجه ی دما نیز در روزهای آتی ادامه داد: درروزهای آتی با افزایش دما نیازمند اقدامات و ایجاد تمهیداتی هستیم که در درجه اول اقدامات پیشگیرانه و در صورت بحران اقدامات مورد نیاز اجرایی شود.
شایان ذکر است که در این جلسه کلیه دستگا ههای اجرایی گزارشی از اقدامات انجام شده درخصوص اطفا حریق ارائه دادند.
ارسال به دوست